Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grötstart

Sedan något år tillbaka har jag en ny morgonvana.

Tidigare åt jag vanlig havregrynsgröt och mjölk.

Det kändes lite enahanda.

Nu äter jag gröt med en blandning av havregryn och quinoa

och till detta tar jag mjölk och aprikosmarmelad.

Vilket lyft det blev och det känns aldrig enahanda

som förut, utan delikat.

Och jag riktigt känner (eller inbillar mig) hur nyttigt det är.




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-29 08:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kör med havregrynsgröt varje morgon. En utmärkt start på dagen.
Jag blandar i lite rågflingor också. Tips från frugan.
Jag har faktiskt kanel på gröten, fast det inte är risgryns.
2015-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP