Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På flykt

Från krigshärdar flyr människor för sina liv

I välfärden flyr människor från sina liv




Fri vers av Berra Bäver
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-29 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver