Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kära lekar


kär leks rum

I ett rum fullt av kärlek
Kärlek till din fresta
Den utan möjlighet att kräva, kväva

Den nästa du inte borde –
Men ändå gjorde

Använde armen om
För att väcka
Det svarta, sjuka

Tack………….
………och bock




Fri vers (Fri form) av Nära
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-29 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära