Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självporträtt







Jag är inte rädd för att dö

men det händer ibland

att jag är rädd för att leva




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2015-11-29 10:31



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
I den äldre generationen ser man ofta en ödmjuk inställning och rädsla att "ta för sig av livet". I Downton Abbey har det ofta illustrerats i konversationen mellan Mr Carson och Mrs Hughes.
2015-12-03

  KattenKin VIP
Känner igen mig.
2015-12-03

  Magdalena Eriksson VIP
Klart som det ser ut nu å allt fler kommer fram till din insikt i världen. Men ändå livet är en våg av delight!
2015-12-02

  Teresia Ridell
Starkt, bra livsinställning.
2015-12-01

  ellie@eliseafaros.se
Så sant.
2015-12-01

  Junia VIP
djup innebörd i ett fåtal ord! *gillar*
2015-12-01

    Dan Myrbeck
Ja, det är nog alla, det ligger nog i människans natur.
2015-11-30

  StinaJ VIP
Livet kan vara nog så skrämmande att döden blir en befrielse
2015-11-30

  louisegirl
Känner igen...
Bra förmedlat!
2015-11-30

    ej medlem längre
Bra!
Det är livet: att övervinna rädslor, på rädslor, på rädslor.
2015-11-30

  aol
Såsom det kan kännas så träffsäkert skaldat vännen
2015-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Känns igen...så kan det vara...
2015-11-29

    GG
Djup tankeställare med mycket mellan raderna.
2015-11-29

  Gunnel Eriksson VIP
Insiktsfullt.
2015-11-29

  Hanna Mari Wallin
ja så är det sannerligen.

kloka meningar lätta att ta till sig.
2015-11-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Din text rymmer en hel del sanning.
2015-11-29

  Eva Helene VIP
Ja, kan hålla med dig här, fint formulerat!
2015-11-29

    ej medlem längre
Att leva är så mycket svårare, tänker jag
2015-11-29

  Heikki Hellman
Du målade en överraskande självporträtt oftast är vi rädda att dö mera men sällan att leva! Tack, du har i hög grad rätt!
2015-11-29

  M.Eta
Livet kan vara väldigt grymt emellanåt och det finns dagar man vill slippa leva, så är det säkert för många. Det är svårt att prata om livet och döden, du har lärt dig det. Kram
2015-11-29

  Maria Sundelin VIP
Den känslan känner jag igen
Kramar
2015-11-29

  i af apa
känner igen...
2015-11-29

  överlevaren VIP
Bra ordat!
Ja livet är oftast svårare att förhålla sig till medans döden är ett skede man oavsett levnadssätt hamnar vid och blir ett faktum.


2015-11-29

    ej medlem längre
Livet ger oss bara en chans...döden lika så. Två oundvikliga motpoler vi alla måste ta ställning till.
2015-11-29

  ULJO
Ja i denna oroliga värld är känslan helt förstålig
2015-11-29

  Marianne Räf
Tror det är väldigt vanligt!
2015-11-29

  Öknens Ros VIP
ja. livet kan kännas skrämmande ibland...
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP