Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner i advent

Vid tysta ängar i novembertid
spelas toner inför decemberfrid.

Att njuta av livets mirakel små,
att leva, älska och glädjas få.

Trygghet, glädje och kärlek på jorden
är i adventstid
de mest värdefulla av orden.




Bunden vers av Änglaögon
Läst 329 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-11-29 10:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja just så - juletid är kärlekens högtid. Så vackra rader.
2015-12-28

  Linda CH VIP
Vackra, varma ord i juletid med ett kärleksbudskap. Vilken fin gåva!
2015-12-18

  Nina.H
Vackert och sant!
2015-12-02

  Bo Himmelsbåge
Så sant, så vackert, så upplyftande!

"Trygghet, glädje och kärlek på jorden
är i adventstid
de mest värdefulla av orden."
2015-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...de orden är de mest värdefulla...såå fint...
2015-11-30

  ULJO
Härlig text
2015-11-30

  Hanna Mari Wallin
Älskar detta!
vilket fint budskap.
2015-11-29

  Heikki Hellman
Trygghet, glädje och kärlek är goda mål att ställa upp för sig.
2015-11-29

  Peter Kohlm VIP
Mycket fin!
2015-11-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra tänkt och förmedlat!
2015-11-29

    ej medlem längre
Varma, kärleksfulla ord om en vacker tid.
2015-11-29

  Lindha W Gustavsson
Så sanna ord som du präntat ner i en finstämd varm dikt.
2015-11-29

  ULJO
Vackert i väntans tider
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon