Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kopp java

smakar underbart gott

sällskap saknas

 

i spegeln ser jag - mig

 

hej jag!!

 

höjer koppen och hälsar

ler mot mig




Fri vers av Helene Månsson
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-04-25 17:28



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Underbar dikt...så självbejakande. Härligt, du gör mej glad. Tack! / Clara-Fina
2006-04-25

  Bodil Sandberg
Mysigt poetat...en annorlunda dikt...tycker enormt mycket om den!
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma