Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns som om jag ser dig överallt

Det känns som om jag ser dig överallt
I kylan där ute när det är kallt

En jacka i samma färg som du har
Påminner om den du en gång var

Ser en person med liknande hår
Känns som salt strös i mitt sår

Ibland kan jag höra din röst
Men den bidrar inte längre med någon tröst

Mina öron och ögon ska stängas
Och minnena från dig ska nu slängas




Bunden vers (Rim) av Vissen
Läst 664 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-29 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen