Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julegran Julefrid

Från början av dagen, till Sent på kvällen, står julgranen tänd.
Nu är det jul!


Frågan är, om det är en utomhusgran jag menar, eller en inomhusgran, vad tror du?




Fri vers av Mim
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-29 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim