Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går nån runt här och provar sina vingar

Hur kan man annars sova
jag sover för det mesta

i en farkost

utanför är det kallt här innanför är du

där i nattklockans sken

där våra fönster ligger mot varandra
och våra rum skapar
ett hem av det

en tid av evighet

när jag är hos dej

jag skulle aldrig velat träffa någon annan

än just dej

där vi ligger nära husen
att de smälter ihop
med oss

inkapslade




Prosa av Lars Gullberg
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-29 21:06



Bookmark and Share


  Nanna X
Fin vaggvisa :-)
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg