Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

homonym II

 

 Gillar matte,

men kan aldrig räkna ut vad du tänker. 




Fri vers av Peter Romance
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-29 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det gäller att fatta...så tappa inte taget!
2015-11-30

  bumerang

Gillar också finurlig matte.

joodå :-)
kan precis räkna ut vad du tänker ;-))

2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance