Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunskapsträdet

Träden har ansikten
de har ögon och de vet
vi har inga ansikten
inga ögon som ser




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-29 23:27



Bookmark and Share


  Nanna X
Oj den var fin... bokmärker i reserv till kalendern, kanske byter jag ut någon.
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg