Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormens öga

Det blir så tyst

 När vi verkligen har något att säga

Det blir så pinsamt

När det verkligen inte finns något att säga




Fri vers av Arvast
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-29 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast