Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renässans

Medan du brinner,
står De och skrattar.
Iakttar varsamt,
till sin förtjusan.

Men skrattar bäst gör den,
som skrattar sist, säger Du.
Och reser dig ur askan

Till deras förfasan.




Fri vers (Modernistisk dikt) av De_kallar_oss_poeter
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-30 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

De_kallar_oss_poeter