Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten flikka

Liten flikka söt som rosen
Kysser pojken mitt på nosen
Hon är liten, men det går
Om hon står på pojkens tår




Fri vers av lilla_flikkan
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-04-25 18:20



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jo ja, då var den ju inte lika kul alls...
2006-04-25

  carmie
Söt visserligen men den är ju rätt gammal, cirkulerat runt på diverse ställen i år och alla har kopierat den...
2006-04-25

  Daniel_78 VIP
så fuktansvärt söt. wow =)
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

lilla_flikkan