Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TO VOID

TO VOID

där inget kan vara
du var kärlek bara

gnistor i natten
svart svart vatten

allt jag såg hos dig
var bitar som fattades mig

hur tömmer man tomheten
för våran själv förstörelse kod

hur klingar en tår
när vintern kommer

före vår

bli med mig i minnet
bli en del av själva sinnet


så många år som gått
så många timmar och cekunder

så många löngner
mot strävan, sanningen

på väg igen
ett under

för du är allt jag vet
och allt jag vill veta

kom till mig nu
jag vill se skönheten i vårt liv




Bunden vers av Jonas Hagén
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-30 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén