Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kod



Tanken med denna plats
är att ägna sin tid åt de sina

och förvänta sej att övriga

gör det samma




Prosa av Lars Gullberg
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-30 23:08



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Fin tanke och man hoppas att alla vill tänka så....
2015-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg