Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Demo


Rop

Tanken kan också
vara

ett rop

på ett svar

dvs
vilja dela samma tankar



och uttrycka de ihop




Prosa av Lars Gullberg
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-30 23:10



Bookmark and Share


  Nanna X
En generösare Kod än i dikten Kod...
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg