Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamanter

Stjärnklara morgon
diamantprydd väg jag går
näshåren fryser

Njuter av stillhet och ro
och av gåvorna jag får




Bunden vers (Tanka) av Karsten
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-01 07:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar lugn och harmoni!
2015-12-01

  Maud Louise
Vackert!
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Karsten
Karsten