Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som månen

 

visar alltid bara min ljusa sida

den mörka växer i skuggan

 




Fri vers av Peter Romance
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-04 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance