Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Dammig Vinyl

kollar ut
regnet faller
påminner om ljudet
från min dammiga vinyl

vemod som ekar genom tiden
ledtråd man letat hela livet
en röd tråd i takt till musiken
en glöd som alltid varit i mig

somnar nu
min eld är andlig
inget farthinder i slutet
av skamliga bud

påminner om ljudet
från min dammiga vinyl




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-01 10:26



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Denna text gick bara rakt in i hjärtat. Ja, elden är andlig/kram
2016-01-01

    ej medlem längre
En titel som lockade mig iaf:)lite djup i denna, fint.
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl