Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala till mig på riktigt

Du väckte mig mitt i natten
-Varför lyser stjärnorna pappa? frågade du.
Jag minns inte mitt trötta svar
Du godtog det inte
Du ruskade om mig
-Pappa, prata till mig på riktigt, sa du
Du lät så uppriktig

En stund senare
När min vuxenpyjamas var på
i slips och kostym
när mina svar var betalda
när dagordningen var spikad
och våra masker var på
ville jag ruska om allt och fråga
Varför pratar vi inte med varandra på riktigt?


R Werner




Fri vers av R Werner
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-01 11:21



Bookmark and Share


  Tino
Underbart, din skildring, vuxenpyjamas är så enkel men så intelligent. Här ser man på saker ifrån ett perspektiv. mvh/R
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner