Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige

Jag är näven som
diskret knyter sig i fickan.

Jag är nyckelhålet
som spejar efter ovälkomna grannar.

Jag är fönstret i köket
som stör sig på din oklippta
gräsmatta.

Jag är den arga lappen utan
avsändare.

Mitt namn är Sverige.
Och jag är konflikträdd.




Fri vers av Låt mig alltid vara fri
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-01 12:48



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Där satt den!!
Bra!
2015-12-04

  Johan Strömstedt
Mitt i prick! väl fångat.
2015-12-04

  Peter Olausson VIP
bra!
2015-12-04

    ej medlem längre
Men kallar mig neutral.
2015-12-02

  Gunnar Hilén VIP
Alldeles strålande !
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Låt mig alltid vara fri