Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta vågor

Svarta vågor rullar in mot död strand.

En korp kretsar kring några fågelkadaver.

Varning! Strålning!

157418-20-02 fortsätter mot Cape Putin.

Hen minns att hens farfar använde det
gamla namnet, Ölands norra udde.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 360 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-01-25 16:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Fy, inget man vill se fram emot.
2016-02-01

  Marianne Räf
Ruggigt värre!!
2016-01-28

  överlevaren VIP
Djupt vatten, svårfångade och hala fula fiskar som ger strålning...
2016-01-27

  ResenärGenomLivet VIP
Usch då...inget att se fram emot...
2016-01-26

  Evelyn Falk Möller VIP
NÄ, vad tråkigt att DU har fallit för den där "hen-mentaliteten". DU, ordens Mästare. Stor besvikelse. VARFÖR använder du inte det svenska ordet DEN, när du inte vill, kan eller vet könet du skriver om? Det är respektfullt - medan "hen" förlöjligar personen/ personerna i texten, i mina ögon.

För mig blir den ointressant och rörig, eftersom du blandar in hönor i den.
2016-01-26

  Maud Louise
Tolkar denna som en fasansfull framtidsvision! Väcker en rädsla inom mig...
2016-01-26

  Ingrid Trolle
En riktigt skräckinjagande
framtidsvision
Cape Putin får mig
att rysa.
Otroligt bra!
2016-01-25

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2016-01-25

  ULJO
Svarta vågor pasande titel till denna skräckvision
2016-01-25

  walborg
Skräckvisionen att Putin önskar ta över Finland och Sverige och dödar livet i Östersjön med sina utsläpp?
2016-01-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Hemsk framtidsvision!
2016-01-25

  Maria Sundelin VIP
Ett bottennapp med högflygande grunder
2016-01-25

  Chawa VIP
Den var svårtolkad!
2016-01-25

    ej medlem längre
Oooh! Denna tilltalar mig mycket.
2016-01-25

  Per Drysén
Otäck framtidsskildring av krigets följder.
2016-01-25

    ej medlem längre
Lite annorlunda och ännu djupare än U 137 gick.. Den här var svår..
2016-01-25

  M.Eta
Har också svårt att förstå din text? Det ryktas ju om att Putin tar över Gotland, men du syftar på Öland?? Jag kanske är helt ute och cyklar?? Intressant!
2016-01-25

    ej medlem längre
Annorlunda och mycket intressant.
2016-01-25

  louisegirl
Läser, läser om...men jag förstår inte, kanske olja efter u båt eller något med kärnavfall?
2016-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om miljöförstöring av olika slag!
2016-01-25

    ej medlem längre
Det satsas ju stort på mini-ubåtar och undervattensteknik i öst, och även övningar...
2016-01-25

  agneta pichler
Denna var svår

Våran granne Putin
Korpen
död strand
Ölands norra udde
Förmodligen en båt med siffer namn??

Hm ska bli intressant
Läsa kommentarerna..

Inte sätt på nyheter på ett tag ;)

2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck