Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du går den väg

Du går den väg
under krackelerande
stenblockstunga skyar
genom vars sprickor
Gud sänder sitt tvivel
Som i regnblanka städer
där tårar inte syns

Du går den väg
mellan skuggorna av
ett fönsters,
med solen
vandrande spröjs
Över mönster
längs din barndoms tapet

Du går den väg
som sedan insikten
om ett ljus där utanför
har varit dig den enda
Och ursinniga är orden
Gud har tappat tro

Du går den väg
som inte låter sig fångas
mellan två punkter




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-01 21:56



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Vilken text du skapat med tyngd, wow
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP