Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bordet

På bordet
inga tända ljus
Inga vackra dukar
Bara polerat trä,
naket, tomt
Bara ett bord

bredvid ett fönster
och en stol.
Inga smulor.
Ekande väggar
som av stål
men av trä.
Gömmer liv,
Glömmer liv,
Glömmer leva!

Bara finns
på en stol
vid ett fönster
hos ett bord
Polerat trä
utan vackra dukar
och utan tända ljus








Fri vers av Niklas Liljehammar
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-01 22:08



Bookmark and Share


  Nina.H
Ödsligheten ekar i det nakna rummet..väl beskrivet!
2015-12-02

    ej medlem längre
Ett mycket väl - i språket, till formen - genomfört tema.
2015-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Liljehammar
Niklas Liljehammar