Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presenten framför

Jag tyckte inte att jag behövde något.
För att inte ha ett överflöd av saker som jag inte behöver,
Men presenter är presenter.
Tanken bakom, sägs det är det som räknas,
Tanken som blir, av gåvan, vill jag påstå.
En Staty, Beslutsamhet.
Massor av koppar, Överflöd.
Ridkläder, hopp.
Ridböcker. Drömmar.




Bunden vers av Mim
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-03 13:26



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Kan döden vara en present ?
-ja....för vissa !

2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Mim