Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ventilerar


att ha rösten, men inte öronen

Jag vill göra min röst hörd.
Kunna diskutera och förmedla.

Men majoriteten kan inte teckenspråk

och min röst,

mitt verktyg

är tydligen rolig att höra på.

Jag kan inte ändra på nåt
som jag inte hör.

ljud är eran grej, inte min.

Att inte kunna höras utan fniss,
är ibland mitt största nederlag.








Fri vers av Låt mig alltid vara fri
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-04 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Låt mig alltid vara fri