Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bryter

Du bryr dig inte alls
för du är den ultimata hädelsen

sätt ert hopp någon annanstans




Övriga genrer av tcrtr
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-04 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tcrtr
tcrtr

Senast publicerade
:(
mars
bryter
-
vem vet
-
* Se alla