Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förrgårds-sol

I texten Solterapi, inte den vanliga formen, måste jag ha fått ett negativt intryck, det inser jag i efterhand, Eller att jag varit totalt överoptimistisk. Hur tänker jag, angående mina reflektioner? Det negativa intrycket kommer sig av , att Om man säger till sig själv; Idag är det solsken, igår var det solsken, I förrgår var det solsken, och så har man solskenet, som en skridande punkt att hålla koll på, så blir det, I förrgårdsförrgår var det solsken, och så ökar meningen med solsken och tidsangivelsen mer och mer, när man håller koll, förutsatt att man också har koll, till exempel , den första December. Och skriver upp det någonstans, när så de mörka dagarna kommer, så minns man, i FörrgårdsFörrgår var det solsken. Men är det inte ett sätt, att också säga; Jag tror inte på mer solsken, den tanken slog mig inte, när jag började med den terapin , eller tanken på den typen av terapi. När så ett nytt solsken kommer, blir man glad. Och man får börja om på ny kula, att säga, idag är det solsken, och så har man glömt det gamla solskenet. Eller om man samlar solsken, inte i en jar, utan lappar där det står I Förrgårds Förrgår var det solsken,och så börjar man samtidigt på ny kula, med en ny lapp, till slut lägger man alla solskenslappar i en och samma burk, med datum på så klart.




Bunden vers av Mim
Läst 158 gånger
Publicerad 2015-12-04 15:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det bästa är att lyuda Jokkmokks -Jokkes råd: "Man får ta varje dag som den kommer..."
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Mim