Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än klockan slår

Mer än klockan slår. Snöret mot flaggstången tickar.




Fri vers av Mim
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-04 15:10



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Endast klockan är artig, den säger tack.
Tick Tack
2019-01-13

    Roger Runkar Ragnar
Ja det är ett spännande ljud som bildas när linan slår mot stången.
2019-01-13

  Lars E Jönsson
Linjeslag
2015-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Ja, just det där är ett ljud jag många gånger lurat mig på.
Jag har t ex trott att någon kommit eller så, och så har det bara varit just den där linan...
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Mim