Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där spiken och daggmasken...

Där spiken låg på marken. Ligger nu, några meter framför, en ihjältrampad daggmask. De har det inte lätt dom!




Fri vers av Mim
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-04 15:12



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Bakom masken spelar det ingen roll !
2019-01-13

  Larz Gustafsson VIP
En mask-saker äger ofta rum.
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Mim