Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duscha

jag står inte i regnet
jag duschar under ett moln




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-04 15:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Med tvål...?
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP