Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julpynt

Behöver inga extra ljus
Eller stjärnor i toppen

... jag har ju Dig!




Fri vers av GG
Läst 386 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-04 19:05



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Jättefint!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärleksförklaring!
2015-12-05

    ej medlem längre
Skönt när man kan säga det!
2015-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, så gott...skön känsla i de orden...
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

GG