Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens ensamhet


Ensamhetens ensamhet
kan vara enda vägen ut

ett utanförskap
men i nära anslutning

till livet

kan vara
det underbara

Allt är inte det vi
tillsynes
ser

det
är

mycket
mer





Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-12-04 21:59



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket tänkvärt, kloka ord.
2016-03-02

  aol
Ja alla är vi ensamma i oss själva den ensamheten kommer man inte ifrån,
2015-12-27

  ULJO
Fint skrivet om ensamhetens tillstånd
2015-12-05

  Gisela Nordell
härligt slut på denna dikt om ensamhet, känns ändå hoppfull utanförskap men ändå i nära anslutning
2015-12-05

  KYREUS of Sweden
Varma,
mänskliga
tankar.
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP