Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldsjälar bär änglavingar

Strö kärleks ord
sprid ljus och värme
var en eldsjäl!

Sprid ut så frön
låt dina fotavtryck
glöda i mörka natt!

Brinn för andra
lys upp med hopp
glädje och inspiration!

Eldsjälar behövs
som en räddande livboj
på stormigt hav!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-05 10:48



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det är sant. Det finns inga eldsjälar som inte bär änglavingar!
Väl poetat!
2017-10-11

    ej medlem längre
En härlig uppmaning å något att inspireras av å följa, tack!
2015-12-05

  Bibbi VIP
Amen! Och Du är en:-)
2015-12-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP