Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med eller utan extrarad? Vad tycks?


Nära mig

Först låg du på en plats, nära mig.
Jag höjde volymen, och du flyttade iväg.
















Först på Bäddsoffan, sedan på golvet, sedan på bordet.




Bunden vers av Mim
Läst 174 gånger
Publicerad 2015-12-05 19:24



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Jag skrattar, du har humor
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Mim