Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det man inte ser, existerar inte

Kan inte vara ledsen,
Visa sig svag på något sätt är otänkbart,
Ett tyst erkännande,
Ett erkännande om att man inte längre orkar

Måste vara stark inför andra,
Äntligen hemma,
Faller till mina knän,
Kramar mig själv,
Pressar,
Trycker,
Får inte gråta,
Måste hålla ihop mig själv,
Alla krossade delar

En tår rymmer från mina hårt ihoppressade ögon,
Det är allt som krävs,
En enda tår som får mig att rasa samman,
Skriker inombords,
Faller rakt ner i ett mörkt hål,
Sträcker förgäves ut handen efter någon hjälp,
Men det finns ingen hjälp,
Allt detta sker utan att någon vet,
För det man inte vet,
Det lider man inte av




Fri vers av ThatsNotMe
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-05 20:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är en Gudinna

du är värd allt, samt ännu mer
all uppmärksamhet, all hjälp, allt du vill
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

ThatsNotMe
ThatsNotMe