Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som det är

Ser på alla gångna dagar
Soluppgångar och skymningar
Hur många svala morgnar tillbringats
barfota med dagg om mina fötter
minns jag leenden
Jag minns dem alla
Ögon som visat att de sett att jag var där
Men ändå är det ekot av tomhet som möter småtimmarna
Finns ingenting
Aldrig någonting funnits här
En korridor av skuggor och ekon, fönsterlös
Ekar mina tankar tillbaka
Ekar jag i tomheten
och dagar går




Fri vers av lizhy
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-17 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy