Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärran och när värmer

där fjärrvärmens rör leder

uti rummet värmen sig breder

kär närvärmen rör leder 

mjukgör bereder 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av prima donna
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-24 02:32



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Du får det ena att leda till det tredje.. så att det andra känns ännu närmare. Rörligt intellekt!?!
2020-11-24

  ULJO
Varmt och gott
2020-11-24

  Nanna X
Älskar dina ordlekar : )
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

prima donna