Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det är allt som existerar

Frågan jag ställde mig när jag var liten, eller den största rädslan var: ATT Bara kastas ut i vuxenlivet?
Känslan hade jag senare i livet med mig. Kanske för att jag aldrig vågade dryfta mina rädslor med mina föräldrar, de var både rädsla och trygghet för mig, under uppväxttiden. Senare i livet, sisådär trettio.




Fri vers av Mim
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-05 20:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lustigt att du skriver detta.
Innan tänkte jag, då jag såg filmen "Dom över död man" på DVD, att jag skulle skriva något om att kastas eller födas in i historien.
Ty när vi än är födda föds vi in i historien.
Samma år jag föddes - 1961 - dog en av mina favoritpoeter, Nils Ferlin. Berlinmuren stod klar (jag är medveten om rimfaktorn och har för mig att jag redan använt mig av den...)
2015-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Mim