Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig i famn



Lussebulle till kaffetår
andas slutet på kalenderår
Snart jul, och säg snälla
att jag får om det går


Lämna in en önskan jag har
som välkomnas att ge värme till mitt hus
Och ger ett nytt år
med nya möjligheter och nytt vackert ljus


Att lysa upp i mina rum litegrann
som nu varit något mörka en tid
Ge utsikten av
att vårtid finns att se fram emot
invid behaglig sinnesfrid


En gåva jag önskar
ej i paket, utan av helt annat slag
Som inte bara skänker värme och trygghet
utan också famntag var dag




Fri vers av Amari
Läst 671 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-06 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin önskan, blundar och hoppas att den slår in..
2015-12-11

  Heikki Hellman
Ger dig min stora famn…...
2015-12-06

  Ingrid Trolle
Var vid gott mod!
Midvintersolståndet
är inom räckhåll om
ett par dagar. Då
stannas mörkret en
hel vecka för att därefter
avta för varje dag som går
och det blir allt ljusare mot
en kommande vår, även för
dig
Var vid gott mod!
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari