Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brYnja

 

 

 

Jag vill inte storma mera i vintervätan

fälla min vackra skog med dessa vassa sågar

inte håglöst vandra 

dag efter dag

 

Jag vill dansa som ett skvittrande vatten

över stenarna

lägga mig på en livsveranda och

långsamt  känna sekunderna skapas

ha mitt för min skull

 

och så leva

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-06 08:56



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Skön att läsa!
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP