Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Ödmjukheten Ger Mig Hybris

i en fattig by med torka
som tydligt tar kål på oss
kan min attityd tolkas
som hybris eller kolatorsk

högmodet tar aldrig slut
om jag stundvis är ödmjuk
ödet tog mig över stup
underligt men jag flög ut
innan jag landat

då hittade jag min brinnande flamma
och blev fast bestämd
att vi kan vinna tillsammans

även om min hybris är opassande
som en målkåt hockeyspelare
vägrar jag vara ytlig i plastens död
som dom omprogrammerade




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 526 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-06 13:24



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Vill ha ännu mera text!
Suverän bakgrundsmusik för den får mig att tänka på samer. Mycket bra /kram
2016-01-24

  Trädskugga
Hejdlös ordlek som virvlar in i synfältet, ett fall för Svenska akademien :)
2015-12-06

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Gratulerar Mr. Hagman, för din blogg sida.
https://www.youtube.com/watch?v=eA7aFUINSk0&feature=youtu.be


2015-12-06

    Sefarge VIP
Friskhetens
Omtumlande
Bildspråk.
Om förnyelse?
Härlig " skapelse-
tolkning"
:)
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl