Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret i väntan

Jag väntar på dig i mörkret, bakom ett hörn
Ser dig komma, gör mig beredd, på att avsluta
Avsluta mina plågor, avsluta mitt hat
Rena mig från dig, släppa mina bilder

Många år har gått, men allt finns kvar
När mörkret kommer ser jag dig, ovanpå
När mörkret kommer ser jag dig, under
Du ska bort, både psykiskt som fysiskt

Ett snitt räcker för att rena mig
Ett snitt räcker för att rensa dig

I drömmen ser jag dina ögon
När jag tömmer dig på liv
Men innan dess har jag skrämt dig
Visat mitt jag och vem du gav dig på

Fortfarande bara drömmar och jag lever mitt liv
Jag ser dig när mörkret kommer
Du lever fortfarande, du är inte död
Men i drömmen är du död tusenfalt

Ett snitt räcker för att rena mig
Ett snitt räcker för att rensa dig

Du vet inte om det, men igår köpte jag
en ny, vass kniv….
Du är långt borta, men en kort resa för mig
För det som jag kommer uppnå

Ett snitt räcker för att rena mig
Ett snitt räcker för att rensa dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av MoordeNaar
Läst 124 gånger
Publicerad 2015-12-06 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MoordeNaar