Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bra människor


vitaminer är viktiga att ta
men jag tänker aldrig på det
det är väl så för de flesta
det bästa för mig vore inte
att ge efter för frestelser
jag redan slutat att testa

en god kirurg gråter inte
några salta tårar
i de hemska öppna såren
att ansvara för någons liv
är fullständigt nödvändigt
när man hamnat där på båren

korsord är bra att lösa
men jag förstår mig aldrig på det
jag hör musik med örat mot rälsen
lägger stråken mot medresenär
men faller ur tidtabellen
nästa avgång kommer väl sen

bra människor är ofta vilsna
med diktrader insprängda
i den genetiska koden
att ansvara för någons känslor
blir nästan omöjligt
på grund av knutarna på tråden




Bunden vers av Sebastian Lind
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-06 21:39



Bookmark and Share


    lofn
geni!
2017-12-16

  valpen
Fyndig. Gillar stycke nummer tre bäst.
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Lind
Sebastian Lind