Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Megafon

Psykologi, Sociologi, Historia, och den fjärde vilken var det?
Huruvida någon lyckas med skolgången beror på ekonomi bland annat.
Det var den fjärde.
Forth of July.
Hi.
aid.
Skriver detta samtidigt som Nobelstudion är igång.
Hur pass intresserad är jag av detta?
Min granne kanske undrar, det börjar vara ett beteende, som jag tagit till när jag inte är intresserad av någonting på tv, men nu multitaskar jag.
Angus Deaton. Hans Rosling.
Förebilder ser jag upp till, när jag hittar dem.
Jag är också en förebild.
Fuck Depression, och nu har jag kvaddat min dikt.
Min dikt-tråd var inte röd, inte heller rosa.
Blodrött.




Fri vers av Mim
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-06 21:44



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Först kommer du sedan koas. Du ser alltså TV
2015-12-07

  Erik Gefvert
Gillar ditt tillvägagångssätt med skrivandet. Uppfattar det lite som ett vackert organiserat kaos.
Applåder!
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Mim