Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätet

Ett sug in i mörkret
En tunn väv som hindrar

En väv av det fina som finns kvar
Är den stark nog att hålla mig ute

Jag stärker upp väven varje dag
Men varje natt brister den lite

...brister




Fri vers av MoordeNaar
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-06 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MoordeNaar