Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invid

inkapslade
i ett mjukt
elastiskt hölje



din och min
energi älskling
som förbundit
oss



och som
var ämnat
att nå våra innersta rum




utan någon som helst tanke
på att vilja



skiljas från älskling




Prosa av Lars Gullberg
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-11 01:17



Bookmark and Share


  jimmy johansson
De överjordiska.
2015-12-20

  jimmy johansson
Prisar din prosa.
2015-12-19

  Jaseph
Nära och innerligt
sjunger orden

2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg