Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föraning

....föraningarna har alltid funnits. Långt innan min sång.
De bereder min väg likt den blomma jag var, är 

och alltid kommer vara.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-16 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP