Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla om övergivenhet.

Känner mig totalt övergiven
Totalt ensam i det grå.

Även om jag har min sambo
som jag älskar över hela mitt hjärta
som får mina dagar att lysa upp

Men det finns något som finns inom mig
jag känner mig totalt övergiven och tom inombords

Kan det vara så att dom runt omkring har övergett mig?
Att jag inte har någon att prata med.

Jag känner mig tom.
Det känns som om att ingen vill vara med än.
Att ingen vill ens prata med än.

Jag vet inte vad jag skall göra.
Denna känsla den har varit borta ett bra tag. Men nu har den kommit igen.
Jag vill inte ha denna, jag vill vara lycklig och känna mig bra.
Men jag känner som om att jag stöter bort folk, som om att jag gör någonting
helt fel.

Jag orkar inte mer, jag har som sagt min sambo.
Hon är den enda som jag tycks behöva <3




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-07 12:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlade tankar och känslor om det mörka och svåra!
En text som borde läsas av många.
2015-12-07

  Amari
Att få dessa känslor kan tynga rejält.
Texten är skriven, så mörkret verkligen känns.
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson